Registered:
Aug 13, 2003
From:
Warsaw/Poland
Re: aaru vs chaosu
Posted:
Aug 17, 2005, 10:33 AM
Czesc.
Nie jest dobrze bo wlasnie wyjezdzam do babci i nie wiem kiedy wracam. Mysle, ze 20-21. Napisz prosze kiedy mozesz zagrac, zerkne i moze (w razie potrzeby, zeby zmiescic sie w czasie rundy) wpadne do jakiejs kawiarenki internetowej. Poza tym nie mam zadnych ograniczen co do dnia i godziny : )
Raczej sobota lub niedziela -> ze wskazaniem na niedziele. W sobote ide na slub, a pozniej ze znajomymi maly wypad na kregle i piwko (roznie moze sie skonczyc). Takze raczej niedziela.
Teraz pozostaje tylko ustalenie godziny. Jakies propozycje (tylko prosze nie o swicie)
Registered:
Aug 13, 2003
From:
Warsaw/Poland
Re: aaru vs chaosu
Posted:
Aug 19, 2005, 12:47 AM
Narazie sie wstrzymam, nie wiem czy w niedziele rano nie wyjezdzam do domu, w takim wypadko moglbym zagrac wieczorem. Pozniej w poniedzialek konczy sie juz runda czy w tygodniu nie masz czasu? Dam znac jak bede wiedzial co z weekendem.
Mam klopoty z internetem A jak juz udaje mi sie wejsc na pente org i klikam na pokoj z turniejem to pisze mi, ze jestem juz zalogowany. Bede stale probowal. Jak cos to te 2 pozostale partie bede zaliczone na zwyciestwo dla ciebie.